De Meervogels F1 – ODO F1   8-0

Door Iris

Hoi F1 en supporters!

Afgelopen zaterdag moesten wij al om 10:00 uur in Zoetermeer zijn voor een wedstrijd tegen Meervogels F1. We wisten dat we heel goed ons best moesten doen want Meervogels stond eerste! Sterre kon er helaas niet bij zijn. Het was een kleine zaal, en de lijnen waren niet heel duidelijk. Hier maakten we dan ook nog een hoop foutjes mee, doordat we steeds buiten het veld stonden! De eerste helft ging het verdedigen wel heel erg goed, jullie hadden het allemaal helemaal door! Meervogels kon een lange tijd niet scoren. Maar wat er toen gebeurde, de laatste tien minuutjes van de eerste helft.. opeens maakten wij meer foutjes en Meervogels ging scoren! Ze konden heel snel na het onderscheppen de bal van de ene kant van het veld naar de andere kant brengen en zo waren wij steeds te laat bij onze tegenstander! Wel was het zo dat ze heel slim waren in de aanval. Dit maakte het verdedigen voor ons heel moeilijk. Aanvallend hadden wij het ook lastig. Het overspelen ging moeilijk want bij Meervogels zaten er een aantal jongens die heel goed konden verdedigen en onderscheppen. In de rust vertelden Laura en ik dat het verdedigen heel goed ging en dat jullie allemaal ontzettend je best deden. Het maakte ons niet uit wat de stand was, we moesten nu gewoon nog even laten zien dat we het ze niet makkelijk gingen maken. We hadden ook nog wat pech in de kleedkamer, want zowel Toine als Sam hadden pech met de bank! Heel onhandig, zo’n smalle bank waar je zo naar achter kunt vallen. Dit was wel even heel erg schrikken!! Gelukkig weerhielden de bult van Toine en de schaafwond van Sam hen er niet van om lekker door de gaan. Sterker nog, de tweede helft ging best goed!! Bij iedereen. Jullie waren echt knap aan het verdedigen. We hebben de tweede helft ook niet meer veel doorgelaten, volgens mij nog maar 2! Ook in de aanval werd het leuker voor jullie want we kregen kansen. Jammer genoeg wilde ze er niet in bij ons. Toen de wedstrijd was afgelopen gingen we snel weer terug naar onze warme sporthal de hofstede met koffie. Want die hadden de ouders wel gemist in Zoetermeer.