Valto F4 – ODO F3   0-5

Door Amber

Dag supersterren van de F3!! Wééér gewonnen, zelfs met 5-0!! En wat speelden jullie allemaal goed zeg! Complimenten aan iedereen! We mochten deze week tegen Valto F4 in De Lier. De moeder van Gijs en Charlotte waren de chauffeurs en onze trouwe supporter Maarten was ook weer mee! Toen we aankwamen doken we snel de kleedkamer in, omkleden en dan gauw het veld op waar onze tegenstanders al stonden te wachten. Goed inschieten, ons zo lang als een kalender maken, nog even een praatje houden waarin alle punten naar voren kwamen die we de afgelopen weken getraind hebben en toen gaf de scheidsrechter het fluitsignaal om te beginnen. Valto mocht beginnen met de eerste aanval en wij moesten dus meteen verdedigen. En o wat deden jullie dat toch goed allemaal. Ballen werden onderschept, we stonden tussen de paal en de tegenstander in en we staken op tijd onze handen in de lucht. Heel goed gedaan! Want ook deze week hebben jullie er nul doorgelaten en daar hebben jullie zelf keihard voor gewerkt! Doordat jullie veel ballen onderschepten en de scheidsrechter aanvallen van de tegenpartij afkeurde omdat jullie zo goed verdedigden, konden jullie zelf veel aanvallen. Er werd goed rond gespeeld en lange ballen gegooid, waardoor we heel vaak vrij stonden en mooie goals uit hebben gemaakt! Echt super van jullie. Aan de zijlijn werd het steeds drukker met ODO supporters en jullie gingen nog feller spelen. Voor de rust hebben jullie 2 doelpunten gemaakt en na de rust zelfs nog 3! Super gedaan! Volgende week mogen we weer een keer thuis tegen KVS. Wij hopen op een hoop supports en dat jullie dan weer net zo goed gaan spelen! Maar eerst dinsdag weer hard trainen! Tot dinsdag! Jullie troste coaches