TOP/Wereldtickets.nl F3 – ODO F1   1-4

Door Laura

Hoi Kanjers!

 

Wat was dat een leuke wedstrijd zaterdag zeg! En ook nog eens de eerste punten mee naar huis genomen! Die lange heen en terugreis zijn dus niet voor niets geweest.

Zaterdag speelde we tegen top uit Sassenheim. Sterre en Sam waren er niet, dus mocht Jana met ons mee. Voordat de wedstrijd begon was alles erg rommelig, want we konden de zaal nog niet in, en er stond niets klaar. Jullie deden leuk met de tegenstanders tikkertje en wij zetten de palen neer.

Vanaf het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter waren jullie erg fel! Veel ballen onderscheppen, snel overgooien, goed verdedigen en goed aanvallen. Alles wat Iris en ik van te voren hadden gezegd werd gedaan. Kevin had af en toe wat pech dat hij op de grond viel, maar hij heeft zich daar goed overheen weten te zetten en heeft een goede wedstrijd gespeeld. Ook dominique was lekker op dreef. Veel ballen die ze kreeg kon ze schieten, en dat deed ze ook! Heel goed. Jordi was supergoed aan het vrijlopen en verdedigen. Helaas viel de bal bij jordi niet door de korf, maar dat doelpunt komt echt vanzelf. Super. Toine was heel goed aan het verdedigen. Hij bleef heel goed bij zijn tegenstander zodat hij niet kon schieten, en toine trapte ook niet in de trucjes van zijn tegenstander. Goed gedaan! Als laatste kwam Jana nog het veld in, die lekker fel aan het vrijlopen was zodat iedereen naar haar kon gooien. Ook het verdedigen ging erg goed! Jullie hebben met zijn alle een goede en leuke wedstrijd neergezet!  

As woensdag komt de sint bij ODO. We hebben donderdag op trainen hard geoefend voor ons lied. Oefenen jullie thuis nog even door, zodat we woensdag heel mooi voor de sint en zijn pieten kunnen gaan zingen!

 

Tot woensdag in de ODO kantine.

 

Groetjes Iris en Laura