Door Nikki

ODO B1 – Excelsior B1 9 – 10

Hallo toppertjes van de B1,

Zaterdag moesten we tegen Excelsior B1, een club waar we nog niet tegen hadden gespeeld.

Het begon met een praatje in de kleedkamer door Sven, we moesten er harder voor werken en zeker schieten om te scoren. Zo kregen we nog meer tips mee ook kregen we tips die we op de training hadden voorbereid zoals die duels winnen of het zicht op de tegenstander.

De wedstrijd tegen Excelsior begon goed we hadden veel aanvallen en kansen, al was het een beetje rommelig. Al gauw scoorde Judith het eerste schot maar door dat het rommelig verliep kwam er al gauw een vrije bal die zat voor Excelsior, daarna volgde er nog een schot, we stonden 2-1 achter. gelukkig daarna scoorde Loraine en Judith er weer een door het vele balbezit. In de verdediging ging het allemaal wat minder je zag dat er een enkeling beter moest voorverdedingen, omdat de dames van de tegenpartij vooral veel wouden insnijen of afvangen.

ODO en Excelsior liepen gelijk op het werd 3-3 3-4 en uiteindelijk ook 4-4 door een strafworp van Lotte en we kwamen weer voor de staan door een schot van lennart. Al gauw kwam de tegenstander weer terug . Dat bracht tot een eindstand van 5-6 in de rust.

———————————————————————————————————————————

De tweede helft begon, ik merkte maar misschien ook jullie dat er langer werd aangevallen bij excelsior waardoor wij minder de bal kregen, het werd 5-7 voor de tegenstander maar al gauw kwamen we weer terug en werd het al weer 7 – 7 door een schot van judith en een mooie ringloze bal van Sipke. ODO en Excelsior gingen gelijk op, in de tweede helft kregen we wel minder kansen en aanvallen maar ging het opzich ook niet slecht. Het pech van deze wedstrijd is dat het percies de laatste minuut 9 – 10 werd door een overtreding van ons.

Aan de kant heb ik veel gezien, het zag er weer goed uit en zeker van deze wedstrijd hebben we weer geleerd.  De volgende keer laten we ze een poepie ruiken en Winnen we gewoon het wedstrijdje tegen Excelsior.

Geleerd : Harder voor werken, voorverdedingen, Overtuiging en die  Duels winnen.