ODO 8 – Valto 7   13-3

Door Gerard

Klinkende overwinning!

 

Vandaag geen deja vu of andere gekke zaken, maar gewoon een klinkende overwinning. Omdat Ruud en Thea hun 25-jarige huwelijk vierden – namens heel Odo 8 gefeliciteerd!! – misten we een aantal van onze basisspelers. Echter de anderen namen de honneurs waar, aangevuld met een aantal spelers uit 7, die hun 2e of soms 3e wedstrijd van de dag speelde. 

We hadden ons de hele dag kunnen voorbereiden, want de wedstrijd zou pas om 20.50 starten en uiteindelijk werd het zelfs 21.15. Dit zorgde ervoor dat we superscherp begonnen; het ene na het andere doelpunt ging erin. Hierdoor stonden we bij rust met een mooie 9-0 voor. In de tweede helft lieten we de teugels wat vieren. Nadat eerst een afstandschot van Valto (terecht) was afgekeurd scoorde ook Valto haar eerste doelpunt op 10-1. We kwamen in de tweede helft zelfs even met 3-2 achter, maar met een laatste krachtsinspanning konden we ook de tweede helft met 4-3 winnend afsluiten en was de eindstand 13-3. 

Nog even een paar weetjes:

– door Ria's 5 doelpunten was ze de topscoorder van de dag bij de famile Goedendorp

– omdat er na onze wedstrijd nog een voetbalpartijtje werd gespeeld, begon het publiek tijdens de wedstrijd alvast de spullen (borden/vlaggen etc) op te ruimen; geeft toch wel een beetje vreemd gevoel als je nog aan het spelen bent, maar gelukkig hoefden we zelf nu na de wedstrijd niets meer op te ruimen;

– wat vraagt een tegenstander als die 12-2 achterstaat: hoe laat gaat de bar dicht? Na het antwoord om 1.00 was hij gerustgesteld, dat hij na de wedstrijd nog rustig een biertje kon doen (in Den Haag e.o is het wel eens anders!)

 

Invallers en reserves weer bedankt – op naar de volgende pot!

 

Groet

 

Gerard