Weidevogels E3 – ODO E2  

Door Ronald en Sabine

Hallo E tweetjes,

 

Na een leuke uit wedstrijd vorige week tegen Valto, was het deze keer onze beurt om naar Bleiswijk af te reizen. Demy en Femke hadden zich afgemeld vanwege andere gezellige dingen, Britt had toch nog wat last van haar enkel en Ling was de hele nacht ziek geweest. Denk er dan even aan dat je wel even afmeld bij de wedstrijdsecretaris, want dan kunnen er op tijd reservers geregeld worden. Gelukkig was Marieke uit de E1 nog in de sporthal en vondt ze het erg leuk om met ons mee te gaan als reserve.

 

In de wedstrijd ging het spel op en neer en waren er aan beide kanten om te scoren. Weidevogels scoorde een doelpunt en helaas werd bij ons een mooi doelpunt afgekeurd vanwege verdedigd. Jullie lieten je hierdoor niet uit het veld slaan en bleven goed aanvallen. Er kwamen best wat mogelijkheden uit de doorlopers, maar we konden we niet altijd schieten. Lukt dat niet, probeer dan eens de bal na de insnij nog mee te geven, want dan zijn we vaak wel voorbij onze tegenstander! Of probeer eens de uitwijkbal waar de de afgelopen week op getraind hebben. In de tweede helft wisten wij wel een goed doelpunt te scoren na een prima aangeef, maar ook Weidevogels scoorde nog een punt, 2-1. Dit was uiteindelijk ook de eindstand, waar misschien een gelijkspel beter de verhoudingen in het veld had getoond.

 

Aankomende week hebben we in ieder geval weer genoeg om op te gaan trainen, zoals de uitwijkbal, de doorloopbal en de aangeef bij de insnij.

Tot maandag! Groetjes van Ronald en Sabine.