TOP/Wereldtickets.nl A2 – ODO A1

Door Denise

Afgelopen zaterdag speelden we tegen TOP in Sassenheim. Na een lekker stukje rijden, daarna snel omkleden kwamen we aan in hal 2 en hal 3. TOP was een slimme ploeg, die makkelijk de ballen erin gooide. Wij hadden nog wat moeite met het opzetten van een normale spelsituatie, we wilden het al snel te moeilijk maken voor ons zelf. We kwamen hierdoor op achterstand, vlak voor rust kwamen we nog even terug tot 2 doelpunten verschil, maar als snel maakte TOP hier 4 doelpunten van.

De tweede helft werd er al beter gekorfbald, ondanks dat we de tweede helft hebben gewonnen was de eindstand 14-11.

Volgende week tegen Atlantis, aan Emma de beurt hier een mooi stuk over te schrijven.

Nog een dingetje, volgens mij is de pot nog niet helemaal bijgevuld! Dinsdag 10 euro mee!