ODO D3 – KVS D3   5-5

Door Margot

Hi jongens en meiden van D3! 

 

Wat maakten jullie er afgelopen zaterdag een spannende wedstrijd van zeg! Joyce en ik vonden het in ieder geval een heel spannend eind. 

We begonnen de wedstrijd, net als vorige week, weer lekker fel! Zoals we al zeiden in het praatje 'dan sta je al eigenlijk met 1-0 voor'. En zo gebeurde het ook, we kwamen zelfs met 3-0 voor te staan. Helaas kwam KVS terug naar 2-3. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft scoorde een meisje van KVS in haar eigen korf, bedankt! Zo stonden we weer met 2-4 voor! Daarna ging de felheid er bij ons een beetje vanaf en kon KVS gelijk komen naar 4-4. Toen het zelfs 4-5 voor KVS werd, werd iedereen weer wakker. We mochten niet verliezen!! Het aanvalsvak dat toen in de aanval stond had het aan het begin wat moeilijk, er werden heel veel ballen verkeerd gegooid. Gelukkig werd er toch net voor tijd nog een mooi doelpunt gemaakt door Emma en was de stand 5-5. Dit was ook de eindstand van deze wedstrijd. Jullie hebben alle 8 weer laten zien dat jullie tijdens de trainingen een hoop leren. Het gaat steeds beter!! Zeker het verdedigen gaat bij iedereen een stuk beter dan op het veld. Daar gaan we aankomende week weer verder mee op trainen. 

 

Volgende week zaterdag kunnen Joyce en ik er helaas niet bij zijn. Jullie spelen om 18.00u uit in Den Haag en wij moeten beiden ook een wedstrijd spelen rond die tijd. Van die wedstrijd mogen Suzanne en Fleur een verslag van schrijven voor in de praatpaal! 

 

Dinsdag gaan we weer goed trainen, dan kunnen we volgende week de punten weer mee naar Maasland nemen! Wees allemaal op tijd!

Tot dan allemaal! Groetjes Joyce en Margot