ODO C2 – Ready C2   9-0

Door Bart

Hi C2,

Afgelopen zaterdag stond Ready C2 op het programma. Voor de wedstrijd was besproken dat wij niet naar de tegenstander moeten kijken, maar zelf een goede (en vooral leuke) wedstrijd moeten neer zetten. Dit is heel goed gelukt! De eerste helft met veel bewegende mensen in de aanval wat resulteerde in veel schoten. En dit leverde dan ook dan 5 doelpunten op! Super. Verdedigend foutloos, 0 doelpunten tegen.

De 2e helft gingen we lekker door waar we gebleven waren, lekker aanvallen en verdedigend nog meer durven. Er werden hartstikke leuke aanvallen ''op de mat'' gelegd en verdedigend wederom geen doelpunt tegen. De wedstrijd dan ook glansrijk gewonnen met maar liefst 9-0!!! Echt heel goed! Na de wedstrijd nog een lekkere traktatie van Daan en Twan. Aanstaande zaterdag, 26 november, zijn we vrij. De week erop, 3 december, spelen we thuis tegen Avanti. Noortje schrijft hier een mooi verslag over;-)

C2, de nieuwe coach heeft van jullie genoten.