KCC/Hijbeko C2 – ODO C1

Door Mark

We mochten zaterdag aantreden tegen KCC uit capelle a/d Ijsel. Voor de wedstrijd hebben we gesproken over onze doelstellingen voor deze wedstrijd. Vervolgens hebben Daphne en Wouter een stuk van het praatje gedaan. Het bleek al snel een zeer goede voorbereiding te zijn geweest. We gingen super goed de wedstrijd in. We waren geconcentreerd, we wilden dolgraag winnnen, plezier maken en de tien doelpunten halen. Dat leidde tot erg mooie aanvallen, waarin iedereen zijn of haar kansen kreeg. We speelden goed rond, de afvang werd vrij snel neergezet en vanaf dat moment waren we steeds gevaarlijk. Ik heb mooie rugkant/ diepte ballen gezien, er werd goed voorlangs op snelheid ingesneden en we pakten onze schoten goed mee. Allemaal erg positieve dingen, waardoor we in de rust met 6-1 voorstonden. Keurig!!! Het praatje in de rust had als thema: Ga vooral zo door en verslap niet. Nou dit hebben we absoluut gedaan. We bleven keihard werken met zijn allen, we verdedigde goed, bleven goede aanvallen spelen en het belangrijkste: we bleven lekker scoren. Uiteindelijk hebben we 11-2 gewonnen. Een keurige uitslag, en: we hebben onze 3 doelstellingen weer gehaald: plezier maken, winnen en de tien halen! Ik heb ontzettend genoten vanaf de kant. Ook hebben jullie de chauffeur getracteerd op een superleuke wedstrijd. Zo willen ze met plezier blijven rijden bij de uitwedstrijden, dat weet ik zeker. Dinsdag gaan we weer lekker trainen en dan zaterdag weer vlammen.