Dijkvogels B1 – ODO B2   6-3

Door Debby

Hee meiden!

Esther heeft niemand aangewezen om het volgende stukje te schrijven, dus daarom neem ik de taak op me om deze week een stukje te schrijven! Afgelopen zaterdag mochten we bij onze westlandse buren 'Dijksvogels' in Maasdijk spelen. We moesten al vroeg verzamelen dus iedereen was nog niet echt wakker, en de temparatuur hielp ook niet mee, want het was helaas maar 2 graden!  Ondanks de kou, gingen we toch warmlopen in ons t-shirt en rokje, echt bikkels! Na een half uurtje warmlopen en inschieten, begonnen we met de wedstrijd. Al na een paar minuten viel de 1-0 voor dijkvogels, gevolgd door de 2-0. Maar we lieten het er niet bij zitten en Debby scoorde een mooi afstandschot, gevolgd door de snelle gelijkmaker van Evianne 2-2. Hierna werden er nog wel kansen gecreërd, maar bij beide teams wilden de ballen er niet in. Weg gingen de rust in met 2-2. Na een praatje van Bram begonnen met goede moed aan de 2e helft. Helaas gingen de ballen er bij Dijkvogels de 2e helft er een stukje makkelijker in, en kwamen we op een 6-2 achterstand. We hadden de hoop al een beetje opgegeven en de aanval liep daardoor een stuk minder. Aan het eind van de wedstrijd hebben we toch nog een doelpuntje kunnen pakken door een strafworp die Inge er foutloos ingooide. De wedstrijd eindige met 6-3. Erg jammer meiden, maar ik vind dat we er echt voor hebben gevochten en de volgende keer pakken we ze gewoon! Dit was de laatste wedstrijd op het veld, dus in de zaal gaan we voor het kampioenschap!