Maassluis B1 – ODO B1   13-10

Door Lennart

MAASSLUIS B1-ODOB1 13-10
Hoi iedereen van de B1,
Zaterdag moesten we uit tegen CKC Maassluis. We wisten dat dit een zware pot zou worden omdat we vorige keer 9-5 hadden verloren dus iedereen bereidde zich goed voor op de wedstrijd. Sven en Sanne vroegen wat we nog van de vorige keer wisten. Het was voor iedereen duidelijk dat we die wegtrekballetjes niet mochten weggeven. Na het praatje hebben we nog even ingeschoten en konden we aan de wedstrijd beginnen. De eerste helft waren we erg geconcentreerd en de tegenstander had het moeilijk. Maar we zakten iets weg en lieten er een paar door. De ruststand was 8-5
In de rust vertelde Sven en Sanne dat we niet moesten opgeven en dat we elkaar moesten oppeppen. Het lag ook een beetje aan de scheids maar daar moesten we ons niet druk om maken.
De tweede helft begon weer. Er werden vele kansen gecreëerd door beide teams, alleen had Maassluis meer geluk en gooiden er meer in dan ons. Er werden ook vele ballen onderschept door Maassluis en waren beter bestand tegen de hitte. De eindstand is 13-10 geworden. Het is jammer maarja je kan niet alles hebben. Volgende week is de laatste wedstrijd tegen Refleks en die gaan we gewoon KEIHARD winnen. Volgens mij hoorde ik uit duistere bronnen dat Nikki het stukje zou schrijven, maar dat zien we dan wel. Ik zie jullie dinsdag op de training. Martijn, nog bedankt voor het invallen!