Korbis A1 – ODO A1   13-9

Door Amber

Zaterdag stond Korbids A1 voor ons op het programma. Niet de beste ploeg van deze poel en je zou dus dan ook zeggen dat wij deze gewoon dik in moeten maken! Helaas, verloren, 13-9. De wedstrijd begon zwakjes met een paar kansen, waarvan we de meeste niet afmaakten. De eerste 2 doelpunten vielen dan ook bij de tegenpartij. Gelukkig hield onze aanvoerder, Jesse, de stand nog redelijk gelijk door 3 mooie goals te scoren waardoor we de rust ingingen met 5-3. Een stand wat nog makkelijk in te halen is.

In de tweede helft kwamen we steeds dichterbij de gelijkmaker, die er maar niet in wou vallen. Er zaten goede aanvallen tussen, maar ook maken we nog steeds fouten met plaatsen en uitwerken, waar de tegenpartij van profiteerd. We wisten niet de achterstand in te halen en werd de wedstrijd afgefloten met een stand  van 13-9. Erg jammer. Dit was niet onze beste wedstrijd. Volgende week moeten we ons dus weer bewijzen dat we wel terecht in de eerste klasse spelen en de punten gewoon voor ons zijn!

Volgende week is onze laatste thuiswedstrijd op het veld tegen Tempo A1. We gaan dan vechten als leeuwen en die 2 punten zijn voor ons! Maaike mag hier wat moois overschrijven!