Avanti (P) D7 – ODO D3   0-2

Door Margot

Hoi jongens en meiden van D3,

Zaterdag vertrokken we (veel te vroeg) richting Pijnacker om een wedstrijd tegen Avanti te spelen. De zon scheen al dus prima weer om een wedstrijdje te korfballen. In de eerste aanval begonnen Fleur, Suus, Anne-Fleur en Linette. Jullie speelden de bal heel snel rond, zette steeds goede afvang neer alleen werd er niet gescoord. Daarna was het de beurt aan Huub/Mark, Emma, Ramona en Suzan. Ook jullie speelden de bal goed naar elkaar over en er onstonden goede kansen, alleen ging de bal nog steeds niet door de korf (volgens Fleur zat er dit keer toch echt een deksel op de korf). Gelukkig verdedigden jullie zaterdag allemaal zo goed dat de tegenstander ook niet kon scoren. We gingen de rust in met 0-0. In het praatje vertelde ik jullie dat jullie veel beter waren dan Avanti en dat jullie in de tweede helft zo door moesten gaan, dan ging de val vanzelf een keer door de korf. En gelukkig gebeurde dit ook. In de tweede helft hebben alle twee de vakken een keer gescoord en hebben we met elkaar geen bal doorgelaten! Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd dus met 0-2! Super goed en fel gespeeld allemaal. Jullie hebben gelukkig een hoop geleerd van de training van afgelopen week en daardoor speelden jullie echt beter en sneller de bal naar elkaar over. Het was ook een leuke wedstrijd om te zien (dat kwam natuurlijk ook doordat een paar van jullie heel leuk onderuit kleden door het gladde gras!) Aankomende week gaan we weer lekker trainen met elkaar, dan gaan we de laatste wedstrijd van het veldseizoen ook zeker winnen! Tot dinsdag allemaal!!