Refleks B2 – ODO B2   8-2

Door Britta

Heei Meiden,

Zaterdag moesten we om 11:15 vertrekken naar Refleks, we moesten een beetje omrijden omdat de Oostgaag was afgesloten maar we zijn er optijd aangekomen. We hebben ons omgekleed en hebben goed ingeschoten. We hadden best veel last van de zon en de warmte maar we begonnen met goede moed aan de westrijd. Bram en Bram waren niet mee omdat ze zelf moesten spelen maar Lotte haar vader ging mee om te coachen. De eerste helft ging niet heel goed maar ik vond niet dat het heel slecht ging, we hadden veel kansen die we niet afmaakten en Refleks wel. Zo stond Refleks al best snel voor. Ook werd er door ons slordig gespeeld we maakten best veel plaatsfouten en zagen soms elkaar acties niet of werd er niet op elkaar acties gereageerd. In de rust begon Inge met het zeggen dat we samen moesten spelen en niet alleen want daar bereik je niet zoveel mee, dat was een goede opmerking. De vader van lotte heeft daarna nog een praatje gehouden, dat we meer met wat pit en tempo mopesten gaan spelen en dat we de ruimte op moesten gaan zoeken. Met nog een aanmoedeging van de ouders (de chauffeurs) en wat te drinken begonnen we weer aan de wedstrijd.

In de tweede helft hebben weer veel kansen gehad ook heeft het vak van Emily, Inge, Linda & Britta de "wendy/openingsbal" geprobeerd 😛 dat lukte aardig maar we hebben er niet uit gescoord een beetje jammer. Refleks had ook heel veel kansen en die maakten ze ook af, we hebben in de wedstrijd veel kansen gehad, ook heel veel schot kansen maar er zijn maar twee mooie ballen van Esther en Debby ingegaan! Zo was de eindstand 8-2 voor Reflexs, heel jammer dat we verloren hebben. Woensdag en donderdag gaan we weer lekker traingen om er volgende week zaterdag een goeie wedstrijd spelen tegen Valto B2, om die 2 punten te halen.

De chauffeurs bedankt voor het rijden, de vader van Lotte bedankt voor het coachen!!