ODO 2 – Korbatjo 2   9-14

Door Koen

ODO 2 – Korbatjo 2

Vandaag moesten we aantreden tegen Korbatjo uit Oud-Beijerland. Deze ploeg had na 2 wedstrijden 1 punt meer dan wij. Genoeg reden om er voor te zorgen dat de punten in Maasland bleven.  Geen zon, geen regen, maar wel een lichte wind over het veld. Na een paar tips in het praatje, warmgelopen en ingeschoten te hebben kon de wedstrijd beginnen. Helaas begonnen we niet scherp genoeg en keken we al snel tegen een achterstand aan. De achterstand bedroeg een drietal doelpunten.  Na een aantal minuten ging bij ons ook de 0 van het scorebord. Helaas keken we de hele eerste helft tegen een achterstand van 2-3 punten aan. De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste helft.  De achterstand kon niet ongedaan worden gemaakt en met iets wat onnodige/onterechte vrije ballen/strafworpen voerde zij de achterstand steeds iets verder op. Door middel van enkele wissels probeerden we het tij nog te keren maar ook dit mocht helaas niet baten. Uiteindelijk werd er een score van 9-14 bereikt. De conclusie die we kunnen trekken is dat we in ieder geval te weinig tot scoren zijn gekomen. Reserves bedankt voor het reserve zitten. Volgende week zaterdag gaan we met de hele selectie naar Maassluis. Hopelijk kunnen we daar 4 punten terug naar Maasland meenemen. Degene die hier een verslag over mag schrijven is: Mark.