Valto D3 – ODO D2   4-6

Door Dick van der Hout

Thom en Sanne konden vandaag niet mee om te coachen. Aan mij (de vader van Pepijn) was gevraagd of ik jullie vandaag zou willen begeleiden. We speelden tegen een goede tegenstander. Bij Valto was niet iedereen aanwezig; ze hadden 2 invallers uit hun D1.

Valto kwam na een paar minuten op 1-0 voorsprong, waarop Fleur (die na een blessure gelukkig al weer een halve wedstrijd kon spelen) bijna direct de gelijkmaker kon scoren. Nadat we op 1-1 waren gekomen ging het tot 4-4 steeds gelijk op. Iedere keer als wij scoorden, maakte Valto weer gelijk. Jullie waren wel beter, maar blijkbaar vonden jullie het ook spannend en gingen erg onrustig spelen. Als de bal door jullie goed was onderschept, gooiden jullie al weer snel in de handen van de tegenstander.

De laatste 10 minuten konden jullie weer wat rustiger rondspelen en zo de beslissende doelpunten maken. De doelpunten werden gemaakt door Fleur, Nienke, Kim, Pepijn, Ruben en Daphne. Met een 4-6 overwinning konden jullie de punten meenemen naar Maasland. Volgende week spelen jullie uit tegen ONDO. Succes!