Refleks B1 – ODO B1   5-6

Door judith

Zaterdag moesten we uit tegen Refleks, we wisten niet wat we van deze ploeg moesten verwachten omdat we er nog niet tegen hebben gespeeld. Sven en Sanne moesten zelf spelen dus willem van vliet ging ons coachen.

We begonnen de eerste helft niet scherp en stonden ook 4-1 in de rust, na een goed praatje van Willem met en pep-talk dat we nog niet verloren hadden gingen we het veld weer op, deze helft ging een stuk beter, de aanvallen waren veel gevraieerder en waren veel feller om de bal te pakken. met nog maar iets van 7 minuten te spelen, stonden we nog 2 doelpunten achter, maar door de goede inzet van iedereen scoorde we de gelijk maker. Door goede teamwerking wilde bij ons in de laatste minuut er nog eentje in en hebben daardoor 5-6 gewonnen!

Als wij zo doorgaan, net als de tweede helft bij refleks weet ik dat wij nog zeker een paar punten gaan binnen slepen!

tot dinsdag allemaal, dan gaan we weer lekker trainen. Zodat we volgende week weer gaan knallen!

Willem superbedankt voor het coachen, het was erg fanatiek en daarbij positief en daar heeft iedwereen denk ik veel aan gehad!