ODO F1 – ONDO (G) F2   1-9

Door Iris

Hallo leuke kinderen van de F1!

Jullie hebben zaterdag alweer de tweede wedstrijd gespeeld. Dit keer voor het eerst thuis, bij ODO. De tegenstanders kwamen uit ´s Gravenzande, ONDO F2. Het begin van de wedstrijd was al meteen goed: een mooi schot van Sam van achter de korf. Helemaal super! 1-0 voor ons. Tijdens het aanvallen lukte het ons niet helemaal om de bal snel over te spelen en hij werd vaak door ONDO afgepakt. Zo kon ONDO heel snel gaan aanvallen zonder dat wij nog bij onze tegenstander stonden! We moesten dus heel snel weer gaan verdedigen als ONDO opeens de bal onderschepte. Dit heeft ons een paar doelpunten tegen gekost de eerste helft. ONDO was ook wel een stapje beter dus wij moesten ervoor zorgen dat we nog beter vrij liepen. Dit ging wat moeizaam, het duurde steeds wat lang voor de bal gegooid was en zo kon ONDO makkelijk de bal onderscheppen. We moeten er voor zorgen dat we de bal sneller overspelen en meer ballen over de tegenstander heen moeten  gooien. Toen jullie dat in de rust hadden gehoord ging het al iets beter de tweede helft. Ik heb echt ook een heel aantal goede aanvallen gezien en het sneller overspelen ging al iets beter. In de verdediging moeten we toch nog even eraan denken dat we altijd goed op moeten letten, want soms waren we echt te laat en konden ze scoren. Wat jullie allemaal wel goed deden was dat jullie allemaal goed met de billen naar de paal bleven. Heel goed! Zo heeft de scheidrechter vaalk gefloten voor verdedigd en dat betekent dat jullie dit goed door hebben. Het was jammer dat de schoten er aan onze kant niet meer in vielen, al hadden jullie nog best veel leuke kansen! Volgende keer beter. Ik wil jullie allemaal nog even een complimentje geven voor de inzet, want jullie deden wel heel goed je best!

Woensdag gaan we weer goed oefenen met het snel overspelen van de bal, en het vrijlopen. Ook verdedigend gaan we flink aan de slag!