ODO B1 – Maassluis B1   5-9

Door Nikki

In deze 1e wedstrijd van de competitie moesten we gelijk tegen het sterke Maassluis! Op de training hadden we veel geleerd over bijvoorbeeld het afwisselen onder de korf zodat het spel snel doorging. Bij de voorbereiding werd nog gehamerd op de wegtrekballen van Maassluis. Het begon goed met een raak schot van Judith, 1 -0 in de 1e minuut. Daarna direct een raak schot van Maassluis 1-1. Via een strafworp scoorde Koen 2-1, en we kwamen zelfs met 3-1 en 4-1 voor door schoten van Loraine en Lennart. We speelden fel en scherp ondanks de warmte. Helaas scoorde Maassluis ook nog, ruststand 4-2 voor ODO.

——————————————————————————————————————————————–

In de rust kregen we nog tips dat niet moesten omkijken na een schot, en dat er voorverdigd moest worden na het uitplaatsen van de bal door Maassluis. En dat we net zo fel moesten spelen in de 2e helft als in de 1e helft

Helaas lukte het ons niet om zo fel te blijven spelen. We zakten een beetje in elkaar en  daardoor kon Maassluis dichterbij komen. We stonden te veel stil en deden alles te automtatisch. Via 4-3 werd het

4-4, 4-5, 4-6, 4-7 en zelfs 4-8 voordat we wat konden terugdoen, 5-8 (schot Lotte). Maassluis scoorde nog via een strafworp 5-9, dat was ook de eindstand. Balen dus, maar we hebben een leuke wedstrijd gespeeld en ervan genoten, nu proberen 2 helften goed te spelen….