VEO C1 – ODO C1

Door JP

Zaterdag mochten we weer aan de bak. Ditmaal was VEO C1 de te kloppen tegenstander.

Vooraf hadden we al wel een vermoeden dat het een goede tegenstander en dit bleek ook wel tijdens de wedstrijd.

Met  Wouter z'n moeder als vervanger van Anton hebben we eerst in de kleedkamer een praatje gehouden en daarna even ingelopen en ingechoten. Toen waren we helemaal klaar voor de wedstrijd!

Misschien was het toch nog wel een beetje vroeg voor ons want VEO wist al eerste een doelpunt maken.

Maar uiteraard liet ODO het hier niet bij zitten en wij wisten de 1-1 te maken. Vervolgens werd er om en om gescoord door beide ploegen en zo stond het in de rust 3-3.

In de rust nog een paar aanwijzingen, wissels en uiteraard het nodige vocht, want het was al lekker warm aan het worden!

In de tweede helft verliep de score eigenlijk weer bijna hetzelfde als in de eerste helft.  Beide ploegen wisten niet van elkaar los te komen en zo kwamen we uit bij een 7-7 eindstand.

Ik denk dat we met z'n allen weer een goede pot gekorfbald hebben en volgende keer pakken we gewoon 2 punten tegen VEO!

Lennart en Bart bedankt voor het invallen en Ria bedankt voor het coachen.