ODO A1 – Dijkvogels A1

Door Floor

Een hele goedemorgen iedereen,

Gister was onze revanche tegen Dijkvogels. Op 18 september was onze eerste wedstrijd tegen Dijkvogels en deze wedstrijd verloren we met 16-7. We hadden met z'n alle besloten dat we ze nu onder de grond zouden stoppen en helemaal in te maken. Na hard te hebben getraind deze week, waren we daar ook helemaal klaar voor.

De tip die we al ver van te voren mee kregen was dat we al vroeg moesten beginnen met veel drinken… Want het zou een warme zaterdag worden en dat was het ook. Om 11 uur begon onze wedstrijd, na een praatje van Alex waarin verteld werd, dat we er weer vol voor moesten gaan, het niet te groot moesten houden maar ook niet te klein en er ze helemaal moesten opsluiten.

Ik weet de standen niet precies meer, maar na een warme eerste helft stonden we ruim voor in de rust. We deden goed ons best en dit zag je in de score. Verdedigend hielden we het zo goed mogelijk dicht en onderschepte veel. Dijkvogels had meestal een aanval van 1 schot, en dan onder schepte wij de bal weer, prima. Ik heb uit betrouwbare bron gehoord, dat in de rust werd verteld dat we ons koppie er nu wel bij moesten blijven houden. We gingen deze voorsprong wel houden. Er moest meer op schot gespeeld worden en natuurlijk veel blijven drinken!

De tweede helft hielden we vol en jahoor, de eindstand was dan ook 12-8! Een goede revanche lijkt mij. Super gedaan allemaal, de volgende teams gaan we net zo terug pakken! We zijn nu wat weekjes vrij, dus kunnen alle blessures en pijntjes goed herstellen, en gaan we 15 mei Valto even op hun plek zetten. Martijn en Jacco harstikke bedankt voor het invallen, was weer erg waardevol.