ONDO (G) D5 – ODO D2   3-2

Door Martijn en Sanne

Hoi D2’ers,
Afgelopen zaterdag vertrokken we al vroeg richting ’s Gravenzande voor een wedstrijdje tegen Ondo. Thuis hadden we deze tegenstander met 10-4 verslagen, maar dat betekende helaas niet dat het nu weer zo makkelijk zou gaan. We begonnen de wedstrijd wat rommelig. Er zaten hele goede, maar ook slechte aanvallen tussen. Vooral het rondspelen van de bal ging soms erg moeizaam, vanwege die lange armen van de tegenstanders. Maar op momenten dat we wel dichtbij de korf kwamen, regende het kansen. De ene nog mooier dan de andere, maar die bal wilde er maar niet in! Zoals verwacht ging Ondo ook fel van start. En ook verdedigend waren we de ene keer wel goed bij de les, maar op een ander moment stonden we flink te slapen en vergaten we het voorverdedigen. De wedstrijd ging eigenlijk wel gelijk op, maar hadden wij toch de meeste kansen. Met rust stonden we 2-1 achter en kon er dus nog van alles gebeuren. Na rust gingen jullie er weer helemaal voor en wisten jullie gelukkig de gelijkmaker te scoren. Daarna kregen we nog zoveel kansen, die allemaal net op het randje bleven liggen of uit de korf stuiterde. Ondo wist nog wel 1x te scoren, waardoor zij er uiteindelijk met de punten vandoor gingen. Heel erg jammer! Maar we hebben nog 2 thuiswedstrijden op het programma, die we als we er hard voor werken gewoon weer kunnen winnen! We trainen de komende 2 weken alleen op woensdag ivm de vakantie. Kun je niet komen trainen, dan graag even afbellen. Groetjes Martijn en Sanne (06-46494195)