ODO D3 – Weidevogels D4   5-4

Door Jenny

Hallo Allemaal!!

Er was eens …..
een sprookjesachtig team, genaamd de D3, dat na een hele hoop nederlagen de moed nog niet opgegeven had. En dat werd beloond, want jaja, het was zover. Iedereen voelde het, de D3 ging na vele nederlagen weer eens puntjes pakken. Het was een prachtige dag en iedereen had er zin in. Na de teleurstelling van vorige week waar we dicht bij de overwinning waren gingen we er vandaag helemaal voor. Ondanks dat we de uitwedstrijd met 10-3 van Wijdevogels verloren hadden was er geen angst te bekennen, maar de wedstrijd moest nog beginnen.
Met een goede felle start, merkte we wel al snel dat Wijdevogels ook gekomen was om te winnen. Ze zaten er goed op, maar sprongen veel in. Daar zat voor ons dus de kans om ze te pakken en zo gebeurde het ook. Met 2 prachtballen van prinses Jolijn en Danielle kwamen we voor met 2-0. Waarna we direct gingen wisselen, alleen door de 2 doelpunten was iedereen nog in euforische staat en lieten er plots 2 door; 2-2. Toen was het rust en dronken we een heerlijke prinselijk drankje, waarvan iedereen weer energie kreeg. Direct scoorde we dan ook de 3-2 en erachteraan de 4-2. Maar we waren er nog niet. Want Wijdevogels scoorde dan ook de 4-3 en 4-4. Toen was het even paniek! Maar wees gerust de D3 kan het allemaal aan. Beheerst verdedigde ze en rustig vielen ze aan. In totaal werd er geweldig verdedigd en hierdoor kwamen er meer aanvallen. Meer aanvallen, dus meer kans op doelpunten. En dan doelpunt kwam er dan ook. De prins op het witte paard (Ruben) kwam aan en dacht even te schieten van 6 meter, met als resultaat een prachtig doelpunt. De laatste paar minuten waren spannend, maar jullie hebben het geweldig gedaan. Een verdiende overwinning was binnen!