ODO E2 – Avanti (P) E5   10-0

Door Marije

Hoi allemaal,

Afgelopen zaterdag hadden we weer een mooie zaterdag om te spelen. Jullie hebben er ook een mooie wedstrijd van gemaakt. De vorige wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen. Vandaag zouden we er proberen om er nog meer te scoren. We zouden fel beginnen en in de verdediging vooral gaan letten op de bal én de tegenstander. Dit ging heel goed. Er werden veel ballen onderschept waardoor Avanti haast niet kon aanvallen. Wij konden zo steeds meer aanvallen en de doelpunten in de eerste helft vlogen er in. In de eerste helft werden er 7 gescoord. Dit waren doorloopballen, verre schoten en ook heel dicht bij de korf. Jullie probeerden zelfs de doorloop onderhands te nemen. Bij sommige ontstonden er zelfs hele gekke doorloopballen, waar we aan de kant alleen maar om konden lachen. In de rust had ik niet veel te zeggen. Alleen dat we zo door moesten gaan. In de verdediging zouden we gaan proberen om de bal snel af te pakken. En in de aanval gingen we proberen om er nog meer te scoren. Dit is gelukt. De eindstand was 10-0. Wie ze precies heeft gemaakt zou ik niet meer weten, het ging soms ook zo snel! Deze week gaan we nog even lekker trainen. Volgende week hebben we een weekje rust. We zien jullie dinsdag!