ONDO (G) F3 – ODO F2   3-1

Door Iris

Hoi meiden van de F2!

Afgelopen zaterdag mochten wij al vroeg vertrekken voor een wedstrijd tegen ONDO F3. Het zonnetje begon al aardig door te komen dus het beloofde een mooie dag te worden. Wij gingen dit keer zonder Sam op weg, zij kon er helaas niet bij zijn. Voor sommigen was het nog aardig vroeg dus marijn en ik hebben jullie eerst even flink laten rennen om wakker te worden. Eenmaal wakker begonnen we aan de wedstrijd. Jullie deden goed je best, waardoor we al een hoop kansen kregen in de eerste helft. Helaas wilden ze er allemaal niet in! Nog voor de rust scoorde ONDO hun eerste doelpunt waardoor we met 0-1 achter kwamen. Het overspelen begon iets moeizamer te gaan omdat jullie allemaal dicht bij elkaar vrij liepen. Het werd erg klein en we waren soms ook niet elke keer in beweging als we een bal ontvingen. Dit was wel erg belangrijk want nu kon ONDO vaak de bal er tussen uit tikken. Dus we moesten proberen alleen maar te gooien naar iemand die in beweging was. Na de rust scoorden ook wij ons eerste doelpunt, een mooi schot van Rosalie. 1-1 gelijk dus weer. Jullie deden heel goed je best maar helaas zaten er voor ons niet meer doelpunten in. ONDO scoorde nog wel 2 x, waardoor we de wedstrijd met 1-3 verloren. We gaan woensdag dus even goed oefenen op het verdedigen, zodat de volgende tegenstander niet meer weet te scoren! Want aanvallen gaat bij jullie al erg goed!