Door Inge

Heey meiden,
Afgelopen zaterdag moesten we tegen Futura B2,
omdat Sanne en Lianne ook rond 1 uur moesten spelen konden zij niet mee. We hadden daarom Inge als invalcoach wat jullie uieindelijk wel beviel.

We begonnen de wedstrijd een beetje slap, mischien wel omdat we een vermoeiende maar leuke spooktocht vrijdag hadden. Ook moesten we allemaal even wennen aangezien we al een paar jaar geen heren in ons team hebben gehad en dit keer wel.
Al snel scoorde Futura met een doorloop en een onnodige strafworp, maar het was nog begin van de wedstrijd en er kon alles nog gebeuren. De aanval was scherp maar ze wilde er niet in. Helaas wel bij Futura. We kregen meerdere strafworp tegen, hierdoor kwamen er nog al frustaties tegen de tegenpartij maar ook binnen in ons team. 5-2 Gingen we de rust in
Na een snelle peptolk begonnen we de tweede helft.
Die frustatratie hebben we in het korfballen gezet, en dit hielp. We zaten futura op de hielen. We kwamen er bij de doorloop makkelijk langs, hier hebben we goed gebruik van gemaakt.
De laatste 5 minuten waren al begonnen en het stond 8-7. Steeds spannender werd het. Op dat moment scoorde Futura, 9-7. Met een beetje geweld probeerde Futura nog te winnen, Claire en Evianne waren daarvan de slachtoffers, en hebben mischien wel een blessure opgelopen. Toch heel dapper speelde ze de laatste minuten door. Gelukkig scoorde we, 9-7. De laatste minuut was begonnen. Ons aanvals vak had de bal. Na een afvang en een inzij neer te hebben gezet, kwam Bart S. er met een prachtige doorloop langs! 9-9. De scheids vloot af en de spannende wedstrijd was voorbij.
Heren en Dames ik ben hartstikke trots op jullie!