Zaterdag moesten we weer tegen valto dit is onze “rivaal” omdat we eigenlijk even goed zijn als valto.
De opstelling was: aanval: Lieke, Debbie, Bart en Sipke.
                                  Verdediging: Cynthia, Esther, Arjen en Lennart.
We begonnen fel en al snel werden er 2 gescoord door Lieke, een schot en een doorloop.
2-0. Nadat we gewisseld hadden werd er al snel een doorloop gescoord. 2-1.
Na een tijdje scoorde onze Cyntipinti een doorloop dus werd het 3-1. In dezelfde minuut werd er een doorloop gescoord door Valto. Na een paar minuten scoorde Valto nog een schot en stonden we gelijk. Lennart scoorde nog een schot en de tegenstander ook dus stond het 4-4.
RUST
In de tweede helft begonnen we wat slapjes en daar door lieten we er 4 achter elkaar door. 8-4.
Dit kon natuurlijk niet en daarom scoorde Lieke er even eentje. 8-5. Hierna staat er niks meer op het blaadje dus weet ik niet meer wat ik moet typen.