ONDO (G) D3 – ODO D2   4-7

Door Martijn en Sanne

Hoi toppers van ODO D2,

Afgelopen week zag er een beetje anders uit dan anders. Op dinsdag hebben we gewoon lekker getraind, maar op woensdag werd er geoefend voor de playbackshow. Op het liedje ‘duiken in de zee’ hebben jullie vrijdag de hele zaal laten zien dat ODO D2 nog meer kan dan goed korfballen. Op zaterdag stond de laatste zaalwedstrijd tegen ONDO op het programma. De opdracht was simpel, winnen! Aan de meegereisde supporters zou het in ieder geval niet liggen. Het was alsof we een thuiswedstrijd speelden. Hartstikke gaaf! Jullie begonnen dan ook lekker fel aan de wedstrijd en maakte het ONDO erg lastig om te scoren. Door goed voor te verdedigen, kwam ONDO bijna niet in de buurt van de korf. Jullie onderschepte de ene bal na de andere. Aanvallend hebben jullie het ook erg goed gedaan. Er werd goed voor elkaar ingesneden en ook de afvang was goed geregeld. Zo konden we lekker lang aanvallen en wisten we in de 1e helft 4x te scoren. Ruststand was 4-2. In de tweede helft moesten we er nog even vol tegenaan, voordat we de punten mee naar Maasland konden nemen. Aanvallend maakten jullie wat meer ruimte, waardoor er ook gescoord werd uit een paar mooie afstandschoten. Want als je tegenstander niet verdedigd, dan kun je natuurlijk gewoon lekker schieten. Verdedigend hielden jullie het ook goed dicht en dat zorgde ervoor dat we met 4-7 gewonnen hebben. Erg knap gedaan! Jullie zijn de afgelopen weken allemaal erg vooruit gegaan en dat is goed terug te zien in de wedstrijden. Op het veld gaan we er weer lekker tegenaan, om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed zal komen! We trainen woensdag en donderdag van 7-8 op het veld, dus trek je warme kleren aan! Tot volgende week. Groetjes Martijn en Sanne