Dubbel Zes ”66 B1 – ODO B3   8-1

Door Evianne

Kampioen!

Zaterdag verzamelden we om 16.10 uur voor de laatste wedstrijd van het zaalseizoen. En omdat we eerste staan/stonden was het ook nog onze kampioenswedstrijd! Een tikje zenuwachtig ;D vertrokken we naar Den Haag.
We begonnen de wedstrijd niet erg goed. Al snel stond het 1-0 in ons nadeel. Het ging zo door, maar we hadden wel kansen en gelukkig scoorde Monica toch nog de 3-1.

Toen was het pauze. We kregen een praatje van Ad, want Lianne en Sanne waren er allebei niet, en wisten dat we beter konden. De tweede helft werd gewoon onze helft! Maar dat viel tegen….

De kansen bleven er maar niet ingaan en bij Dubbel Zes scoorden ze wel (al was de scheids best partijdig in hun voordeel). Daardoor eindigden we in 8-1 voor Dubbel Zes.

Ad bedankt voor het coachen en Esther natuurlijk voor het invallen!

Dus meiden, jammer van die laatste wedstrijd en jammer van die scheids, maar we zijn kampioen en daar gaat het toch om! 's Avonds werden we gehuldigd in de pauze van het eerste en we kregen een heerlijke taart (XD) en een medaille.

Nu op naar het veldseizoen, met misschien wel een moeilijkere pool, maar we gaan gewoon proberen om weer kampioen te worden!

 

Groetjes, Evianne