ODO A2 – KVS A3   12-11

Door Jacco

Beste mensen van A2,

 

Omdat de heer M. Moerman het te druk heeft met zijn huiswerk, heb ik uit broederliefde de taak op mij genomen om het stukje voor deze week te schrijven.
Zaterdag moesten we tegen KVS. De vorige keer hadden we hier met 6 – 8 van gewonnen, dus deze keer moesten we er ook gewoon van kunnen winnen. Na een goed praatje van Michiel van der Vaart, en de vakken gehoord te hebben van Michiel Molendijk, waren we klaar voor de wedstrijd. We begonnen met Martijn en Sabine aan de kant, en Arjen Poot als reserve.
Het begin was weer ff inkomen, maar daarna konden we losgaan. Binnen notime stonden we 4 – 1 voor. Helaas door een paar afstandschoten stond het vlak erna al weer 4 – 4. Na een paar aanwijzingen van de coaches kwamen we weer voor met 7 – 5. Dit was ook de ruststand. Volgens M & M moesten we dit tempo vol zien te houden, en dan was deze wedstrijd in de pocket.

Dit bleek helaas niet het geval aan het begin van de 2de helft. Ze kwamen weer terug tot 7 – 7. Gelukkig kregen we daarna de inzet weer terug, en binnen 10 minuten stond het 12 – 8 in ons voordeel. Toen was het tijd voor een paar wissels. Martijn kwam erin voor Jacco, en de debuterende Arjen kwam erin voor Nathan.
Het werd de laatste paar minuten nog spannend, maar de marge was nog groot genoeg om de winst naar ons toe te trekken. Het werd uiteindelijk 12 -11. Dinsdag gaan we weer naar het veld toe, en gaan we daar proberen om weer kampioen te worden. En MARTIJN mag het volgende stukje schrijven.

 

Tot dinsdag! Jacco