ODO vier speelt Lente Fris©

Door Dré

ODO vier speelt Lente Fris©
De maand februari was niet gunstig voor ODO 4. Slechts één overwinning en drie nederlagen in deze maand. Een kampioenschap wat als Bløf-zand door je handen glipt. Discussies zijn gevoerd, alle what if scenario’s gepasseerd. Het is klaar nu. Coach mag gewoon blijven. De blamage, van vorige week is zelfs al bijna vergeten. Tegen wie speelden we eigenlijk? Was er überhaupt wel een wedstrijd? Vaag weet ik nog wel wat van een geslaagd carnavalesk feestje. Wel nog excuses aan het massaal opgekomen publiek trouwens. Jullie kunnen de reiskosten proberen te declareren bij de penningmeester. Vermeld actiecode: blmg11.

 

Op naar ONDO dan. Ongeveer evenveel auto’s als spelers. Lang leve de groene paragraaf. Gevolg van de slecht maand is wel dat het helemaal nergens meer over ging. Niks anders dan gewoon lekker een wedstrijdje ballen in de zakelijkheid van de Westlandhal. Vrij van druk en zenuwen. En dat was terug te zien in het spel. ODO 4 speelde Lente Fris© korfbal. En Lente Fris© korfbal is heel wat anders dan zomers loom of winters traag. Opgewekt, vrij, groen, ontketend, witbier, groter, samen sterker, dagen vol zonlicht zijn termen die passen in de omschrijving. En dan vliegen de lente balletjes natuurlijk wel door de narcis gele korfjes. En bij dat nieuwe korfbal past dan ook niks anders als fris groene stand op de site. Hoe de wedstrijd was? Gewoon een degelijke voorsprong met rust. Klein beetje gezoem der muggen in de tweede helft. Dit om wakker en alert te blijven. Gevolgd door een zekere eindfase. Janny, Linda en Jacco bedankt voor jullie lente inbreng.

 

Volgende week de laatste wedstrijd binnen. In de Hofstede nu even geen bloementjes geur. Maar met wat fantasie gaan we weer Lente Fris© korfbal toveren. Is de potgrond al besteld?

 

Spotify – Weekliedje
Bløf – Punt
http://tinyurl.com/ODO4weekliedje
Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs.