ODO F2 – GKV (H) F3   6-9

Door Iris

Heey meiden!

Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen GKV F3. We hadden twee nieuwe gezichten in de F2, Nina & Charlotte uit de F4 kwamen meedoen bij ons! Sam, Floortje en Dominique waren namelijk afwezig waardoor we alleen nog maar Rosalie en Rowen overhielden. Met zijn viertjes begonnen jullie de wedstrijd. Het overspelen ging goed, er werd goed gevangen en gegooid waardoor we vaak konden aanvallen. Jullie kregen een heleboel kansen en veel daarvan gingen ook mooi de korf door! Goed hoor! Wat ik ook erg goed vond was dat jullie meteen de bal pakten wanneer er geschoten was. Hierdoor konden we nog een keer proberen te scoren! In de verdediging hadden wij het iets lastiger. Nina en Charlotte hadden namelijk nog helemaal niet vaak geoefend op het verdedigen en moesten nu opeens een echte wedstrijd spelen in de F2! Erg moeilijk dus, maar ik vond dat jullie het heel knap deden hoor! Jullie bleven hartstikke goed je tegenstander volgen dus die konden niet zomaar scoren. In de eerste helft stonden jullie alleen nog vaak aan de verkeerde kant van je tegenstander waardoor zij toch konden schieten. In de rust had ik jullie uitgelegd hoe we in de verdediging moesten staan zodat de tegenstander niet kon scoren. De tweede helft ging het echt al beter! Nina had zelfs een aantal schoten verdedigd. Erg werd nog steeds goed vrijgelopen en gescoord door jullie dus we bleven goed bij! Rosalie en Rowen, volgens mij hadden jullie aardig de smaak te pakken he! Alles ging erin! GKV had het geluk net iets meer te scoren en zo werd het uiteindelijk 6-9. Maar zes scoren is hartstikke goed! De strafworpen hebben we wel gewonnen, super!

Nina en Charlotte hartstikke bedankt dat jullie meededen zaterdag! Jullie hebben het goed gedaan!

Nog even een mededeling voor alle meiden van de F2: A.s. woensdag gaan we oefenen voor de playbackshow: zorg dus dat je aanwezig bent! De playbackshow is namelijk al a.s. vrijdag dus woensdag zal de enige oefendag zijn. Ik stuur de ouders nog een mailtje over woensdag.