Door Debby

Hallo kanjers van de B2 en medelezers,

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Eibernest om een poging te wagen,

Dit was onze eerste keer tegen deze ploeg, dus we wisten niet wat we moesten verwachten.

Bram vertelde ons tijdens het praatje dat we gewoon ons eigen spel moesten spelen en vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Er werd in de aanval goed rondgespeeld en dat was te zien, want na 3 minuten was daar een prachtig openingsschot van Esther 1-0. De verdediging hield het goed dicht, en daarom had Eibernest ook maar weinig balbezit. Daardoor kon de aanval veel kansen creeëren en scoorde Esther alweer een prachtig schot 2-0. We waren lekker bezig, want daarna kwamen de 3-0 en 4-0 van Cynthia en Lieke. En dat was natuurlijk nog niet genoeg, want we wilden graag ons doelpuntensaldo op gelijke hoogte hebben met Valto, en zo eindigde de 1e helft met een stand van 8-1 in ons voordeel.

De 2e helft begon met een mooi schot van Arjen 9-1, gevolgd door 2 doorlopen van Bart S. 11-1.

Eibernest had het al opgegeven en daar maakte Debby mooi gebruik van en scoorde 2 doorloopballen 13-1. Daarna kwam er toch nog een doelpunt voor de tegenstander dmv een strafworp. Maar dat waren we allang weer vergeten toen Bart zijn kans afmaakte, 14-2. Met nog 1 minuut op de klok, wilden we toch nog wel graag de 15 halen, en omdat Debby's tegenstander aan het slapen was kon ze zo naar binnenlopen en scoorde de 15-2! Er werd afgefloten en we verlieten het 'veld' met een big smile. Komende 2 weken zijn we vrij, en daarna moeten we weer tegen Ons Eibernest. Ik hoop dat we dan weer zo'n mooie prestatie mogen leveren!

Tot dinsdag allemaal, en het volgende stukje mag worden geschreven door Esther.