ODO A1 – Refleks A1   11-15

Door Amber

Afgelopen zaterdag stond Refleks A1 op het programma. Een onbekende ploeg voor ons, aangezien door weersomstandigheden de uitwedstrijd afgelast werd. Een beetje zenuwachtig waren we, omdat we niet goed wisten wat ons te wachten stond. Wel weten we dat zij boven ons staan en er ook alles aan zullen doen om daar te blijven. Dit beloofde een spannende wedstrijd. Refleks is een team met lange damens en snelle heren, maar gelukkig is ODO A1 een sterrenteam en begon de wedstrijd nek aan nek. We begonnen de wedstrijd goed, creerden kansen en maakten die af. Af en toe verloren wij balbezit wat ons een aanval kosten en hun een puntje erbij op het scorebord. Refleks begon boven ons uit te stijgen. Als ik mij goed herinner stonden we met rust 4 punten achter. Maar de stand is niet belangrijk, 2e helft is de stand 0-0. Na een aantal tips te hebben gekregen van onze coach begonnen we de 2e helft weer met volle moed. Er werd goed verdedigt door zowel ODO als Refleks, maar wij wisten toch een aantal goede kansen te maken. We kwamen steeds dichter bij, maar helaas was Refleks ook nog steeds wakker en geconcentreerd en maakten zij ook hun kansen af. Een stuk of 4, 5 stippen hebben wij tegen gekregen wat  zonde is! We moeten proberen dit er uit te halen en dan winnen we de volgende keer van Refleks met 11-10! Tot dinsdag!