ODO E3 – ONDO (G) E6   2-0

Door Tamar

Hallo allemaal,

Vorige week moesten we tegen de koploper Fortuna in Delft. Tamar was er helaas niet bij, die moest zelf spelen! Ik hoorde dat jullie erg goed gespeeld hadden, maar dat er helaas toch verloren was met 2-1.

Afgelopen zaterdag moesten we tegen ONDO, die onderaan staan in onze poule. Afgelopen dinsdag hebben we erg goed getraind. We hebben veel geschoten, doorloopballen genomen en ook nog even geoefend dat als onze tegenstander probeert in te snijden, we dan net even een stapje ervoor moeten doen! Als onze tegenstander dag uiteindelijk toch de bal heeft, dan moeten we ntuurlijk wel met onze billen naar de paal blijven! Het is soms nog een beetje moeilijk, maar hier gaan we de komende tijd gewoon lekker op trainen!

Aan het begin van de wedstrijd leek het soms wel alsof jullie nog niet helemaal wakker waren. Jullie waren soms net wat minder fel en dus net even te laat! Wel ging het gooien en vangen vandaag goed. We proberen met zijn allen goed uit te stappen en ook goed met links en rechts te gooien! Dit blijven we gewoon ook oefenen, maar het gaat de laatste tijd wel een stuk beter! In de eerste helft hebben we wel een paar erg leuke kansen gehad, helaas gingen deze kansen er niet. Wel waren we erg goed aan het verdedigen, waardoor ONDO ook weinig kansen heeft gekregen.

In de tweede helft waren we soms net even wat feller. Door deze felheid, werden we steeds gevaarlijker en kregen we leuke kansen. Verdedigend hielden we het goed dicht en onderschepten we vaak de bal. We scoorden nog twee mooie doelpunten uit mooie acties!

Van de week gaan we weer lekker trainen!