Valto B1 – ODO B1   9-8

Door judith

Deze week stond de uitwedstijd tegen valto op het programma. We wisten dat dit een belangrijke en zware wedstijd zou worden, want thuis hadden we in de laatste minuut gewonnen.

 

Na een uitstekende start stonden we met 2-0 voor. Wisselen van vak. Daarna werd het gelijk 2-1 en door een goal terwijl een ODO dame op de grond lag, werd het 2-2, daar uit blijkt de einduitslag belangerijker werd gevonden dan sportief belang. ( later in de wedsrijd gebeurde het namelijk nog een keer).

Enige tijd later stond het 3-3. Daarna nam Valto de leiding en stonden we in de rust met 5-3 achter.

Na een goed praatje van Mark & Sven gingen we er weer tegen aan. Door veel inzet en hard werken knokte we weer en werd het 5-4 en 5-5. Toen pakte Valto weer een voorsprong en werd het 7-5. Door een mooie dieptebal van ons werd het 7-6. Na dit doelpunt kwam Lotte D er in en werd er een mooi afstandschot gemaakt 7-7. Helaas maakte Valto 8-7 en wij gelukkig heel snel 8-8. Iedereen dacht dat dit een mooie eindscore was maar zoals wij thuis de winnende maakte in de laatse minuut deden zij het nu, waardoor de uitslag 9-8 werd.

Het was een goede en spannende wedstijd en als we ze nog eens tegen komen pakken we ze zeker terug!!!

Daan Wouter & Lotte D Bedankt voor het reserve zitten en invallen

PS ik heb de scoorders niet vermeld want we scoren met zijn allen en laten ze met zijn alle door. De aangevers en afvangers zijn net zo belangrijk.

 

 

doegggg juuud