ODO B2 – Refleks B2

Door Bart van Leeuwen

Hallo B2ers,

Deze week speelden we tegen Refleks B2. Het was een spannende wedstrijd en we waren in het begin erg aan elkaar gewaagd. We kregen een strafworp mee en de spanning was hoog want dat zou de eerste score op kunnen leveren in ons voordeel. Helaas ging deze net mis. Het spel ging over en weer toen wij weer een strafworp kregen.  Lieke nam deze strafworp en zette ons daarmee op een 1-0 voorsprong. Jammer genoeg scoorde de tegenstander met moeite de 1-1. Daarna scoorde Esther met een fraaie diepe bal. De tegenstander probeerde van alles maar het was Cynthia die met een mooi schot onze voorsprong verder uitbouwde. De tegenstander scoorde daarna en dit bracht de stand op  3-2. Anne bracht ons met een mooi schot op 4-2. De tegenstander scoorde voor rust nog de 4-3. Na de gebruikelijke     peptalk van Bram gingen we vol goede moed de 2de helft in. Echter de tegenstander wist er zelfs 4-4 van te maken, het publiek riep ons toe harder er tegenaan te gaan. Dit hielp goed want Lennart maakte met een mooie doorloop de 5-4. De spanning was om te snijden. Beide partijen kregen volop kansen. Gelukkig ging voor ons de bal in de korf van de tegenpartij door een mooie doorloop van Lieke en bracht ons op 6-4. De tegenstander maakt toen vlak voor het einde de 6-5, waardoor de spanning de laatste paar minuten de wedstrijd beheerste. Door goed verdedigen en het slim van de bal in eigen bezit te houden in de laatste minuut, wonnen we met 6-5. Invallers bedankt voor jullie hulp en inzet.

Volgende week spelen we tegen koploper Valto. Neem allemaal zoveel mogelijk publiek mee om ons aan te moedigen!!!

Allemaal tot dinsdag, Groetjes van Bart L.