ODO A1 – Eibernest/Vrolijk A1   11-8

Door Floor

Goedemorgen allemaal,

Na een avondje vroeg naar bed, voor 12 uur, mochten wij gisteren onze wedstrijd spelen tegen Eibernest/Vrolijk A1. Het was een tegenstander die we aan konden, als we er maar keihard voor werkten, ontspannen speelden en goed geconcentreerd waren. Het praatje voor de wedstrijd begon iets anders dan normaal, iedereen moest een goede kwaliteit van een teamgenoot opnoemen. Daarna vertelde Alex ons nog dat we in de verdediging meer moesten durven, dichterbij verdedigen. De aanvallen moesten lang zijn en ruim opgezet worden. Warmlopen en inschieten en na deze voorbereiding begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

Het begin van de wedstrijd liep in de aanval een beetje moeizaam. Na een paar verloren aanvallen door plaatsfouten, kwam Eibernest/Vrolijk A1 op voorsprong. Daar lieten wij het gelukkig niet bij zitten, tegen het einde van de eerste helft ging het al stukken beter, we gingen de rust in met een stand van 4-4.

Na het praatje van Alex, begonnen we de tweede helft beter, we hadden nu de smaak te pakken en de doelpunten vlogen erin. Eibernest/Vrolijk A1 probeerde nog bij te blijven, maar door goed te verdedigen (bijvoorbeeld, Elines keiharde BLOK!) lukte het Eibernest/Vrolijk A1 niet om in de tweede helft weer naast ons te komen. Zo eindigde we met een stand van 11-8 voor ons! YEAH, weer gewonnen jongens, super!

Martijn, erg goed gedaan en hartstikke bedankt voor het invallen! Tessa en Jacco natuurlijk ook erg bedankt. Rick, je weet het al, maar jij mag het volgende stukje schrijven.