VEO A2 – ODO A1   8-11

Door Jesse

Hee allemaal

Vandaag mochten we onze eerste wedstrijd van het jaar spelen tegen VEO, we hadden 2010 winnend afgesloten en hoopte dus ook op een winnend begin van 2011. Donderdag hadden we het er al over gehad dat het een gelijkwaardige pot zou worden.

De scheids begon de wedstrijd met een mededeling dat hij epilepsie had en zich niet helemaal lekker voelde, dus dat er een kans was dat hij een aanval kon krijgen. Gelukkig gebeurde dit niet tijdens de wedstrijd.

We kregen in de wedstijd erg veel kansen, waarvan we niet veel kansen scoorden , gelukkig kwamen we al snel op een 2-0 voorsprong, en hielden het fantastisch dicht in de verdediging waardoor VEO in de hele 1e helft maar 1 doelpunt heeft weten te scoren. De rust stand was 3-1 (voor)

Na een praatje van Alex waarin gezegd werd dat we deze wedstrijd met minstens 10 doelpunten voor moesten kunnen winnen, gingen we de 2e helft in.

Veo kwam ook tot scoren , waardoor ze naderde tot 1 punt, 6-5. Gelukkig hielden wij onze kop er bij en speelde rustig rond waardoor we veel kansen en ook doelpunten kregen. Tien minuten voor tijd was de wedstrijd beslist, we stonden met 9-5 voor en we liepen alleen maar verder uit. De uiteindelijke uitslag is 11-8 geworden.

Ik denk dat we een hele goede wedstrijd hebben gespeeld waarin we in de verdediging het goed dicht hebben gehouden en in de aanval veel en goede kansen konden creëren.

Martijn bedankt voor het reserve zitten en coach een fijne vakantie!

ow ja jeroen had aan mij gevraagd of hij niet de wedstrijd hierna, maar de wedstrijd over 2 weken, een stukje mocht schrijven, want dan had hij het op de film staan. Dus… floor mag het volgende stukje schrijven 🙂