KVS A3 – ODO A2   6-8

Door Serena

Hallo A2-ers!

Afgelopen zaterdag mochten wij onze eerste wedstrijd van 2011 gaan spelen.

Dit maal was onze tegenstander KVS. Rond half 11 vertrokken wij richting scheveningen.

Na een praatje van M&M en na lang gewacht te hebben dat we eindelijk een paal hadden om in te schieten, begon onze wedstrijd om 12 uur.
We begonnen de wedstrijd fel, maar de doelpunten wilden er niet gelijk invallen.

We maakten mooie aanvallen en gingen daarom aan kop met 1-3.
Sabien gooide nog vol enthousiastme een bal met 1 hand, die perongeluk bijna in de korf ging.
De laatste minuten van de eerste helft ging alles wat trager, maar toch wisten wij er nog 2 schoten in te krijgen.
De ruststand was 1-5 in ons voordeel.

Na een goede peptalk te hebben gehad van M&M begonnen wij met volle moed aan de 2e helft.
Helaas liep het begin van de 2e helft niet helemaal zoals wij wilden. KVS maakte hun kansen wel af en wij helaas niet.
KVS kwam terug tot een stand van 5-5.
Nathan en Jenny kwamen de laatste 10 minuten nog in het veld.
De stand werd uiteindelijk zelf nog 6-6. De spanning was bij iedereen te merken.

Maar wij wilden deze wedstrijd niet verliezen en maakten het daarom af met een stand van 6-8.
De eerste punten van 2011 zijn binnen.

Onze volgende wedstrijd is op 29 januari. Dan mogen wij uit om 16.10 tegen Excelsior.

Over die wedstrijd mag Jenny een stukje schrijven.