Molendijk keert ondanks succesvolle stage Jong ODO transfervrij terug naar ODO 3

 

Michiel Molendijk keert na het verlies van ODO 2 tegen Albatros 2 (13-12) transfervrij terug naar ODO 3. Dit heeft Michiel er zelf over te zeggen:

Op deze zonnige morgen in het nieuwe jaar ben ik verkozen om een stukje te schrijven over de talenten van jong ODO. In mijn periode bij jong ODO heb ik dus al gelijk de primeur om een stukje te schrijven.

Want ja ik ben degene die het kortst bij jong ODO zit. Op een een zwoele avond in december was mijn manager gebeld met een aanbod om mij over tekopen van 3 naar jong ODO. Na een hoop heen en weer gebel zijn we samen tot een goed bod gekomen en natuurlijk niet te vergeten een goed salaris.

Ik had het gelijk al naar me zin, het was een heeel gezellig team met een aardige man als trainer.

Mijn debuut maakte ik niet gelijk, de eerste wedstrijd werd gestaakt van wegen een hoop sneeuw. Die hele dag lag zelfs de eredivisie er uit.

Een week later en een hoop goede trainingen was het dan eindelijk zover, ik mocht gaan schitteren.

Het was een zware wedsrijd die we helaas verloren. De week erna was het precies hetzelfde goede wedstrijd maar weer geen punten.

In de winterstop werd er al gespeculeerd of ik wel een goed aankoop ben geweest. Dat was zeker waar, maar ze hadden echter een spits nodig.

Na een paar clubs te hebben gebeld kwam er al snel een goede spits in beeld, en kwam mijn fuctie op de tocht. Ze moesten flink met wat geld over de balk komen om mij te kunnen uitkopen.

Afgelopen donderdag heb ik met de trainer en mijn manager rond de tafel gezeten en kwamen we er al snel uit, in kon transfervrij na het weekend vertrekken naar mijn oude ploeg.

Zaterdag mocht de nieuwe spits zijn debuut maken en zat ik noodgedwongen op de bank. Had ik zeker geen problemen mee, want ik zag een goede wedstrijd die we na een inhaal slag zowat wonnen. Jong ODO, het waren twee fantastische wedstrijden in een geweldig team, bedankt fur die bloemen.  Fijn weekend verder en tot snel.

Michiel