DeetosSnel/Volhuis A2 – ODO A1

Door Alex van der Meijs

De vierde wedstrijd werd gespeeld in het indrukwekkende topsport boulevard in Dordrecht. Daar mochten we in de avonduren aantreden tegen DeetosSnel/Volhuis A2. Nadat we in de vorige wedstrijden te voorzichtig en een tikje te slap begonnen, waren we nu wel bij de les. De thuisclub werd direct duidelijk gemaakt dat we niet voor niets helemaal naar Dort waren afgereisd. Na een snelle 1-0 voor de thuisclub kwamen wij na 10 minuten met 1-4 voor. Daar zaten mooie doelpunten bij, o.a. een korte kans van Jesse en een mooi schot van invaller Martijn.

Daarna zag je dat Deetos beter in de wedstrijd kwam en wij net even té gretig waren. Die gretigheid werd een aantal keren direct afgestraft wat resulteerde in een 8-6 ruststand.

Het eerste doelpunt in de tweede helft was voor ons. Mooi schot door Iris, zodat we terug op 1 doelpunt kwamen. Het gat hebben we echter nooit in zijn geheel kunnen dichten, Door doelpunten van Jesse, Rick en Floor werd een tussenstand bereikt van 12-10 met nog een kwartier te spelen. Deetos had echter nog net wat meer scherpte over en kon via afstandschoten en twee doorloopballen gecreerd vanuit een vrije ballen verder uitlopen. Door twee prima goals van Bart werd het gat  nog iets gedicht en kwam een eindstand van 17-13 op het bord te staan.

Martijn, Thom en Maaike bedankt voor jullie inzet, voor nu en nog eens.

Al met al wat mij betreft wederom goed gespeeld, wederom veel geleerd. wederom geen punten maar wel een mooi uitgangspunt om binnenkort de punten wel te gaan pakken.

Volgende week spelen we weer thuis en wel tegen mede hekkensluiter Phoenix. Daar mot het dan maar beureh…. Eline mag daarover verslag doen.