ODO B1 – Phoenix B1   6-12

Door Thessa

Hee B1,

Nadat we allemaal netjes hadden ingeschoten in de rust van de B2,begonnen we met een praatje. Dit ging alleen wat anders dan normaal, Mark deelde vier briefjes uit aan Emma, Thom, Bart en aan mij de eer over deze onderwerpen iets te gaan vertellen. De punten waren: in functie spelen, de laaste minuut, verdedigen als vak en de verdedigende houding. Nadat hier wat over gezegd was kwamen we tot de conclusie dat we zouden gaan winnen en vooral als één team!

We begonnen aan de wedstrijd maar na vier muniten stonden we al 0-2 achter, dit waren alletwee korte kansjes van onder de paal. Maar kort daarna wisten we terug te komen nadat Huy en Judith er alletwee er eentje in gooiden! 🙂 Helaas scoorden Phoenix weer maar daar wist onze Emma weer wat aan te doen, door er een mooie wegtrekbal in te gooien. Vlak voor rust kregen we nog een strafworp tegen die er helaas inging.

Nadat we in rust van Mark en Sven hadden gehoord dat we goed moesten letten op de wegtrekballtjes onder de paal begonnen we met goede moed aan de tweede helft. Phoenix wist vlak na elkaar een schot en een doorloop erin te gooien waardoor we op een 6-3 achterstand kwamen. Martijn kreeg een strafworp mee en deze zat er uiteraard in. Na een doelpunt van hun kant en onze kant was de stand 5-7 met nog tien minuten te spelen. Daarna ging Phoenix uitlopen en kwamen we als snel vijf doelpunten achter, Judith gooide haar derde schot er nog in maar dit was helaas niet genoeg.

De teleurstelling zat er dik in maar volgende week gaan we Achilles mooi inpakken! Cynt bedankt voor het reserve zitten, en volgende week mag onze captain een mooi stukje schrijven.