ODO F3 – ONDO (G) F3   0-16

Door Lisa

Hallo allemaal!

 

Afgelopen zaterdag speelde we een wedstrijd in de hofstede tegen ONDO. Dit was onze eerste echte competitiewedstrijd in de zaal dus het was nog wel een beetje nieuw allemaal. Dingen die om jullie heen gebeuren, wedstrijdjes die naast ons worden gespeeld. Allemaal kinderen en ouders op de tribune en natuurlijk in de rust even naar de kleedkamer om iets te drinken.

Het verdedigen ging in de wedstrijd nog niet zo goed. We vergaten steeds dat de BILLEN naar de paal moeten als we verdedigen… want…. dan kan de tegenstander zich niet omdraaien en scoren! In de rust kunnen jullie het allemaal mooi vertellen maar soms vergeten jullie het dan toch nog! We gaan daar woensdag nog eens op trainen! Ook scoorde ONDO wel heel makkelijk en zo konden ze er veel in gooien.

Wat wel leuk was, was dat Kevin en Sterre het opeens door hadden. Ze gooide de bal snel over de tegenstanders heen zodat er iemand vrij stond vlak bij de korf. Als jullie vrijstaan moeten jullie wel schieten he, en niet wachten tot de tegenstander er weer bij is! Het was leuk dat we een paar kansen hebben gehad. Ik zag aan Kevin dat hij baalde dat hij er net niet in ging. Tijmen had ook een mooie kans. Maar Tijmen volgende keer als je vrijstaat dan moet je rustig schieten hoor!! Dan gaat hij er de volgende keer wel in!

 

Ook leuk om nog even te vertellen aan iedereen is dat wij zondag naar de film zijn geweest! Sinterklaas en het pakjesmysterie. We hadden bioscoopbonnen gewonnen omdat wij met zijn allen de meeste sponsorpunten hadden verzameld! Het was heeeeel erg leuk en we hebben zelfs nog popcorn, een pakje drinken, een lolly en een sleutelhanger gekregen. Sommige van jullie vonden de film zo leuk en spannend dat jullie op het puntje van je stoel zaten te kijken.

De ouders bedankt voor het rijden en de foto zien we volgende week in de praatpaal!

 

Hopelijk allemaal tot woensdag, dan gaan we weer hard oefenen voor ons eerste doelpunt!

 

Groetjes van jullie trainsters