ODO 3 – Oranje Nassau (V) 3   18-7

Door Lianne

ODO 3
Vandaag mochten we onze eerste thuis wedstrijd spelen in de vertrouwde Hofstede.
Je zit de stande te bekijken,je ziet dat ze vorige week 18-7 gewonnen hadden. Wat moet je van deze
tegenstander verwachten.
Dat het gelijk op zou gaan. Of dat ze vorige week gewoon heel erg goed op schot waren. Dan zelf maar
laten zien dat wij de baas over de ploeg zijn. En dat deden jullie gelijk al vanaf minuut 1.
Wat kan je dan over de 1e helft eigenlijk zeggen. Het was in 1 woord geweldig. We begonnen gelijk scherp
aan de wedstrijd, wederom opende jaap met een mooi afstand schot. En hoe de rest van de 1e helft ging,
ging mij een beetje te snel. Er werd ieder geval goed en snel rond gespeeld en daardoor
vielen de schoten uit beweging ook gemakkelijker. Rust stand als ik het goed heb 10-4.
Na een heel snel en kort praatje van Frits want ja wat kan je dan zeggen als je er goed voorstaat.
We begonnen aan de 2e helft. We hadden weer zat kansen alleen vielen die er helaas niet zo
gemakkelijk in als in de 1e helft. Maar het spel zag er gewoon weer goed uit We bleven
gewoon weer goed rond spelen.
En de top scorder was JP,met wel 6 doelpunten. Ik weet niet of dat door je broodje gezond kwam en je
vlam tosti. Of door de goede assiste van je vakgenoten. Wie zou het zeggen.
Volgende week moeten we tegen Maassluis. Gaan we gezellig op de fiets met zn alle. Dus ouders kom
gezellig naar dit sterren team kijken. We spelen op een mooie tijd om 17.15. Joyce heeft volgende de eer