ODO D2 – DKC D1   1-11

Door martijn en sanne

hoi  jongens en meisjes van de D2,

afgelopen zaterdag moesten we tegen DKC D1, in de 1e helft lieten jullie weer zien dat jullie aanvallend steeds beter gaan spelen! jullie hebben goed voor elkaar ingesneden, en goed geschoten! maar verdedigend kon er hier en daar nog wel wat beter, hierdoor was het in de rust 7-0 voor DKC. in de kleedkamer vonden wij dat we er in de verdediging meer voor moesten blijven als ze wilden insnijden. en dat er aanvallend iets sneller geschoten mocht worden. de  2e helft was verdedigend een stuk beter als in de 1e helft vooral omdat we ervoor bleven. om ervoor te zorgen dat jullie volgende week er echt voor blijven. gaan we daar deze week hard op trainen! dkc had minder kansen in de 2e helft waardoor ze er maar 4 wisten te score in de tweede helft! aanvallend hebben we goede aanvallen gespeeld en veel geschoten maar de bal wilde er niet in. gelukkig scoorde we nog wel via een mooi afstandschot. eindstand: 1-11. dinsdag en woensdag weer trainen! en dan zaterdag tegen die haghe! tot dinsdag! groetjes Martijn en Sanne