Excelsior (D) E2 – ODO E3   0-3

Door maaike

lieve E3-ers,

 

na dat we 2x op het nippertje verloren hadden, vertrokken we vandaag toch weer met goede moed. We speelde tegen excelsior E2 waar we onze eerste wedstrijd ook al tegen speelde. Die wedstrijd ging heel goed, jullie vingen goed gooide goed maar helaas scoorde we net wat minder dan de tegenstander.

 

deze zaterdag was het net allemaal even anders. we kwamen aan in de nieuwe, grote sporthal met de o zo bijzondere tribunes, hé Jongens 😀 en met lijnen waar wij als coaches zelf ook even bij na moesten denken. De wedstrijd begon en verdedigend deden we het heel erg goed… we zaten er goed tussen en we onderschepte de bal vaak. Maar dan pas kwam het probleem, de bal naar de aanval krijgen zonder dat de tegenstander hem weer onderschepte. wij hadden het daar erg moeilijk mee, met het vangen, uitstappen en gooien. Maar daar zijn de trainingen voor dus daar gaan Tamar en ik weer leuke oefeningen voor verzinnen. Als de bal eenmaal in de aanval was kwam de ene lange bal na de andere waar leuke kansen uit kwamen. we hadden vaak het probleem dat we wel kansen kregen maar er helaas maar weinig in ging..

Gelukkig waren we deze week wel goed op dreef op het gebied van scooren en vlogen onze kansen er in. Eindelijk hebben we onze wedstrijd gewonnen 😀 0-3

en hebben we 2 punten binnen…

 

ONZE COMPLIMENTEN E3 :D, heel goed gedaan 😀

 

we gaan dinsdag weer lekker trainen, om de volgende wedstrijd ook weer te winnen.

 

Groetjes Maaike