Velox 3 – ODO 3   7-11

Door Margot

Dag allemaal!

Na een wat stroef vertrek (kom voortaan toch allemaal op tijd) en een stroeve heenreis (afrit dicht, navigatie weet niet alle sporthallen te vinden) begonnen we de wedstrijd tegen Velox alles behalve stroef!
De vibe van vorige week zat nog in ons lijf!
Vraag me niet hoe het scoreverloop deze wedstrijd verliep, maar we hebben niet achter gestaan. Sterker nog, we stonden de hele wedstrijd voor. Belangrijk, ook aan het eind van de wedstrijd hadden wij meer doelpunten dan de tegenstander en dat betekent dat de 2 eerste zaalcompetitiepunten (is dit een woord?) binnen zijn! 

Zo tot zover de scorebordjournalistiek (is dit een woord?). 
Inhoudelijk zat het spelletje goed in elkaar. Lekker veel schieten, dan heb je ook meer kans om te scoren was het motto! Als we de rare, onnodig verkeerd gegooide ballen voortaan achterwege laten en ons niet laten opjagen door het chaotische spel van de tegenstander zit er iets heel moois aan te komen dit zaalseizoen. Laten we met elkaar deze positieve lijn voortzetten en samen met Simon en Gerard (onze kettingroker) nog veel van dit soort leuke en goede wedstrijden spelen! 

De koek is op, zo ook de tijd. Het is 15.00u en ik ben genoodzaakt te stoppen. Lianne, doe je best en maak er voor volgende week een iets spannender verslag van!

 

Tot dinsdag! Margot