ODO 2 – KOAG 2   16-15

Door Frits

ODO 2 – KOAG 2
Zo, de eerste competitie wedstrijd!! Na weer een aantal oefenwedstrijden en trainingen was dit dan eindelijk weer een officiële zaal wedstrijd. Het spelen in de zaal is toch altijd weer anders als op het veld. Vele hebben er naar uitgekeken en terwijl het buiten heel slecht was waren wij heerlijk in de zaal. Koag is onze eerste tegenstander en we wilden o zo graag de eerste wedstrijd punten pakken.
We spraken af om vooral zeer geconcentreerd te starten maar we maakten direct na de start een aantal fouten waardoor we toch weer tegen die achterstand aan keken. In de eerste helft kreeg Koag vier doelpunten voorsprong die we met veel inzet konden om buigen tot één punt vlak voor de rust.
Direct na rust probeerden we er op en er over te gaan zoals dat in het wielrennen wordt genoemd. Helaas, Koag kon opnieuw profiteren van een aantal slordig heden en liep voor de tweede maal uit naar een voorsprong van 4 punten. Maar jong ODO 2 wordt niet voor niets ‘Jong “ ODO genoemd, de vele jeugdige spelers vertoonden veel veerkracht en motivatie en konden opnieuw de achterstand weg werken. Met nog 10 mintuten op de klok een gelijke stand.!!!
De zaal stroomde vol met mensen die alleen voor het eerste kwamen en zagen een geweldig slot van ODO 2. De laatste minuten had alles in zich, passie, gedrevenheid, veerkracht, doorzettingsvermogen en vooral, de wil om te winnen.
Om de wedstrijd met één punt te winnen is een heel lekker gevoel, zeker omdat we op het veld regelmatig net naast de punten zaten. Al met al een prima, maar vooral verdiende overwinning.
Ik weet nu zeker dat al die mensen die net op tijd kwamen voor één, de volgende keer eerder aanwezig zullen zijn omdat zij het tweede echt niet meer kunnen/willen missen.
Volgende week mag Koen een stukje schrijven over de wedstrijd.